Jasmien Leupe

Ik ben afkomstig van Roeselare. Ik heet jullie welkom in huisartsenpraktijk de Bunker.

In 2013 behaalde ik mijn diploma arts aan de KU Leuven. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met sport en ik werd geprikkeld in de sportgeneeskunde. Na mijn opleiding als huisarts volgde ik deze opleiding aan de UGent en behaalde in 2016 mijn diploma sportarts.

Na heel wat ervaringen rijker in huisartsenteams in Harelbeke en Kortenberg besloot ik in 2018 om mijn eigen huisartsenpraktijk op te richten. Zo startte ik huisartsenpraktijk de Bunker op in februari 2019 in Herent, de thuisbasis van mijn partner.

In huisartsenpraktijk de Bunker kunt u zowel voor de huisartsgeneeskunde als voor de sportgeneeskunde terecht. Meer informatie hierover vindt u in de desbetreffende rubrieken.

Mijn visie als huisarts – sportarts

Ik koos het beroep arts omdat ik graag mijn medemensen help. Daarnaast ben ik sterk gefascineerd door de menselijke anatomie en fysiologie. Op basis van deze intrinsieke motivatie, tracht ik mijn werk als huisarts en sportarts dagelijks met enthousiasme en kwaliteit uit te oefenen. Ik streef naar een wetenschappelijk onderbouwde en kwaliteitsvolle zorg, waarbij de patiënt steeds centraal staat. Ik probeer zo veel mogelijk rekening te houden met u als patiënt, met uw medische voorgeschiedenis en uw persoonlijke situatie. Veel aandacht gaat eveneens uit naar het instellen van een correcte behandeling en medicatie. Hierbij wordt bijzondere aandacht besteed aan het vermijden van over- en onderbebandeling.
Ik respecteer de GPDR privacy wetgeving.
Als huisarts – sportarts hecht ik uiteraard veel belang aan beweging en voeding.

Dokter jasmien leupe