Dr. Jasmien Leupe

Ik ben afkomstig van Roeselare. Ik heet jullie welkom in huisartsenpraktijk de Bunker.

In 2013 behaalde ik mijn diploma arts aan de KU Leuven en in 2015 studeerde ik af als huisarts. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met sport en ik werd geprikkeld in de sportgeneeskunde. Na mijn opleiding als huisarts volgde ik deze opleiding aan de UGent en behaalde in 2016 mijn diploma sportarts.

Na heel wat ervaringen rijker in huisartsenteams in Harelbeke en Kortenberg besloot ik in 2018 om mijn eigen huisartsenpraktijk op te richten. Zo startte ik huisartsenpraktijk de Bunker op in februari 2019 in Herent, de thuisbasis van mijn partner.

In huisartsenpraktijk de Bunker kunt u zowel voor de huisartsgeneeskunde als voor de sportgeneeskunde terecht. Meer informatie hierover vindt u in de desbetreffende rubrieken.

Mijn visie als huisarts – sportarts

Ik koos het beroep arts omdat ik graag mijn medemensen help. Daarnaast ben ik sterk gefascineerd door de menselijke anatomie en fysiologie. Op basis van deze intrinsieke motivatie, tracht ik mijn werk als huisarts en sportarts dagelijks met enthousiasme en kwaliteit uit te oefenen. Ik streef naar een wetenschappelijk onderbouwde en kwaliteitsvolle zorg, waarbij de patiënt steeds centraal staat. Ik probeer zo veel mogelijk rekening te houden met u als patiënt, met uw medische voorgeschiedenis en uw persoonlijke situatie. Veel aandacht gaat eveneens uit naar het instellen van een correcte behandeling en medicatie. Hierbij wordt bijzondere aandacht besteed aan het vermijden van over- en onderbebandeling.


Ik respecteer de GPDR privacy wetgeving.
Als huisarts – sportarts hecht ik uiteraard veel belang aan beweging en voeding.

Dr. Jolien Wevers

In 2017 haalde ik mijn diploma geneeskunde aan de KU Leuven en vervolgde ik mijn opleiding tot huisarts. Na een tweejarige opleiding tot huisarts in Tildonk, werkte ik vier jaar als huisarts in Erps-Kwerps. Nu keer ik met veel plezier terug naar de gemeente waar ik ben opgegroeid. Vanaf december 2023 versterk ik Huisartsenpraktijk De Bunker.

Thuis deel ik mijn leven met mijn man en twee kinderen in Tildonk.

Mijn visie als huisarts

Mijn passie voor geneeskunde begon reeds toen ik nog heel jong was.
Waarom ik koos voor huisartsgeneeskunde? Dat komt door de afwisseling in medische situaties, de verschillende leeftijden van de patiënten, de persoonlijke band met hen en het feit dat ik hele gezinnen kan opvolgen in hun context. Ik kijk graag verder dan alleen het medische probleem. Een persoon is immers veel meer dan dat. Als patiënt kan u bij mij terecht met al uw zorgen en we kunnen over alles praten.

Mijn interessegebieden binnen de geneeskunde zijn gevarieerd. Door mijn werkervaring bij Kind en Gezin heb ik een bijzondere affiniteit ontwikkeld voor kindergeneeskunde. U kunt bij mij ook terecht voor het plaatsen van hormoonspiraaltjes. Ik hecht veel waarde aan medische beslissingen gebaseerd op wetenschappelijke bewijzen. Daarnaast ben ik aangenomen geneesheer voor politie en defensie.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en jullie met wederzijds vertrouwen te behandelen in alle aspecten van de geneeskunde!

Dokter jasmien leupe